Oua umplute cu pasta de pateu

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2014 | 10257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 100 g pateu de pasare
  • 1 lingurita de mustar
  • 3 linguri mari de smantana
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • 1 ceapa rosie mica, optional
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pasta de pateu:

1. Fierbem ouale tari timp de 10 minute in apa cu un praf de sare sau otet ...pentru a prevenii craparea lor.

2. Reci le curatam de coaja si le taiem in doua pe lungime.

3. Scoatem galbenusurile le punem intr-un castron impreuna cu pateul, smantana si mustarul. Amestecam bine compozitia cu dosul unei furculite pana devine cremoasa, dam gust cu sare, piper si zeama de lamaie.

4. Umplem albusurile cu aceasta compozitie, le asezam pe un platou si ornam dupa imaginatie.

Eu am pus si rondele de ceapa rosie, cine doreste o poate pune rasa chiar in umplutura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de pateu" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute